Bygg i Saltsjöbaden

Mer om företaget och tjänster.

Vilka byggtjänster erbjuder företaget?

Företaget är ett drivs och ägs av Emil och Martin. Vi välkomnar alla sorters kunder, privatpersoner som företag. Ett bra rykte inom byggbranschen är a och o och vi är mycket noga med att se till att alla våra kunder blir helt nöjda innan projektet anses vara avslutat. Som byggare är vi mycket flexibla med arbetstider och kan sätta igång snabbt och jobba fort genom att ställa upp med mycket folk. Vi ser till att ständigt vidareutveckla oss så att vi är uppdaterade inom branschen med moderna metoder och verktyg.

Vi kan hjälpa till med i princip alla sorters byggtjänster. Vi är särskilt specialiserade på köksrenovering och badrumsrenovering, men kan såklart andra sorters renoveringsarbeten också! Vi lägger om ditt tak, målar både invändigt och utvändigt och mycket mer. Enklast är att kontakta oss för att få en offert tillbaka med detaljerad planering. Vi kan bygg i Saltsjöbaden.

 

Vad har du för byggdröm?

Handlar din dröm om ett splitternytt kök eller badrum som ser ut precis som de i inredningsmagasinen, eller har du en egen idé på hur du vill att de ska se ut? Kanske en altan att njuta av under årens soliga timmar, plus en inglasning för resten av året? Det finns lika många idéer som det finns människor och vi vill vara företaget som gör just din idé till verklighet.